Posredovanje


Posredovanjem u prometu nekretnina mogu se uz naknadu baviti samo posrednici koji ispunjavaju uvjete sukladno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina. Prilikom odabira agencije za posredovanje u prometu nekretninama važno je pobrinuti se da njeni agenti imaju licencu Hrvatske gospodarske komore. Naši agenti ispunjavaju sve zakonom propisane uvjete, a uz to se odlikuju iznimnom stručnošću i dugogodišnjim iskustvom u poslovanju nekretninama.

Agencija KRISTAL NEKRETNINE d.o.o. posreduje kod kupnje, prodaje, najma, zakupa i zamjene nekretnine između kupca ili najmoprimca, odnosno stranke koja potražuje nekretninu, i prodavatelja ili najmodavca, odnosno stranke koja prodaje ili daje u najam/zakup nekretninu. 

Angažiranjem našeg licenciranog agenta za posredovanje u prometu nekretninama svaki će kupac, prodavatelj, najmodavac i najmoprimac dobiti maksimalno profesionalne i točne informacije o predmetnim nekretninama i stanju na tržištu nekretnina te osigurati svoju investiciju, bilo da se radi o kupnji, prodaji, najmu ili zakupu nekretnine. 

Agencija je obavila osnovne usluge posredovanja kada je omogućila vezu između prodavatelja i kupca, najmodavca i najmoprimca, odnosno vodila kupca u razgledavanje nekretnine ili organizirala susret između kupca i prodavatelja, najmodavca i najmoprimca, radi pregovora za sklapanje kupoprodajnog ugovora i ugovora o najmu nekretnine. 

Naša agencija preuzet će cjelokupan proces posredovanja kod prodaje, najma ili zakupa Vaše nekretnine, ili za Vas pronaći idealnu nekretninu koja zadovoljava Vaše zahtjeve. 

Odaberite agenciju KRISTAL NEKRETNINE za svog pouzdanog posrednika u prometu nekretnina jer će kupoprodaja, najam i zakup Vaše nekretnine (bilo da se radi o stanu, kući, poslovnom prostoru ili zemljištu) proteći brže, a Vi ćete pritom biti maksimalno pravno zaštićeni i zadovoljni profesionalnošću i kvalitetnom uslugom naših agenata.