O nama


Agencija KRISTAL NEKRETNINE d.o.o. za posredovanje u prometu nekretnina osnovana je 2010. godine, a upisana u Registar posrednika pri HGK pod brojem 14/2011. 
Usluge naše agencije obuhvaćaju kompletnu i profesionalnu uslugu posredovanja u prometu svih vrsta nekretnina-kupoprodaju, najam/zakup ili zamjenu stanova, kuća, zemljišta, poslovnih prostora.
Iza nas je dugogodišnje bogato iskustvo u posredovanju nekretninama, veliki broj uspješno  realiziranih kupoprodaja i najmova nekretnina. 
Potpisnici smo Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina pri HGK čija je ideja obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a u cilju zaštite naših klijenata. 
Naši stručni agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta nekretnina svakodnevno čine sve kako bi zadovoljili potrebe klijenata i opravdali ukazano im povjerenje, jer nam je zadovoljstvo klijenata uvijek na prvom mjestu. 

Preporuke naših zadovoljnih klijenata naš su najveći uspjeh u svakodnevnom poslovanju.
Sanjate i Vi o svojoj vlastitoj nekretnini ili želite svoju nekretninu uspješno i brzo prodati? Približite se realizaciji svog sna i uštedite svoje dragocjeno vrijeme, brige i živce angažiranjem naše agencije za prodaju, kupnju ili najam nekretnine. 
Mnogi klijenti su nam poklonili svoje povjerenje, stoga očekujemo da ćete i Vi biti jedan od naših budućih zadovoljnih klijenata. 
Obratite nam se već danas s punim povjerenjem jer mi smo Vaš pouzdan partner za brzu, kvalitetnu i uspješnu kupoprodaju ili najam nekretnine!
 

Osnovni podaci

Naziv: KRISTAL NEKRETNINE d.o.o. za posredovanje u prometu nekretnina
Skraćeni naziv: KRISTAL NEKRETNINE d.o.o.
Sjedište: ZAGREB, Zagrebačka cesta 217
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: ZAGREB, 080750217
OIB: 08809016901
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR3724020061100588910 ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d.
Temeljni kapital: 2.654,46 EUR 
Članovi uprave: IRENA PERANIĆ ŠPOLJAR