O nama

KRISTAL NEKRETNINE d.o.o. za posredovanje u prometu nekretnina osnovana je 2010. godine, a upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori pod brojem 14/2011. Potpisnici smo Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori čija je ideja obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a u cilju zaštite naših klijenata. Redovito učestvujemo na seminarima, tečajevima i radionicama koje organizira HGK, tako da smo uvijek u toku sa Zakonima u svezi poslovanja sa nekretninama.

Agencija KRISTAL NEKRETNINE nudi kompletnu i profesionalnu uslugu posredovanja u prometu nekretnina (kupoprodaja, zamjena, zakup i iznajmljivanje svih vrsta nekretnina), prezentacije nekretnina, savjetovanje i unapređenje razvoja nekretnina, praćenje stanja na tržištu nekretnina, pravno savjetovanje u suradnji s našim odvjetničkim timom, izradu energetskih certifikata u suradnji s ovlaštenim arhitektima te pruža sve potrebne informacije o kupoprodaji nekretnina. Temeljito vodimo kompletan proces prijenosa prava vlasništva u zemljišnim knjigama, organiziramo primopredaju kupljene nekretnine, obavljamo kod nadležnih institucija prijenos režija sa imena dosadašnjeg vlasnika nekretnine na ime novog vlasnika nekretnine. Naši agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta nekretnina čine sve kako bi zadovoljili potrebe klijenata i opravdali ukazano im povjerenje, jer nam je zadovoljstvo klijenata uvijek na prvom mjestu.

Iza nas je veliki broj uspješno realiziranih posredovanja kod kupovine, prodaje, najma i zakupa nekretnina.
Sjedište agencije je u Zagrebu, na adresi Petrovaradinska 3. Posredujemo na području grada Zagreba, Zagrebačke županije i na području Primorsko goranske i Istarske županije.

Uštedite svoje dragocjeno vrijeme angažiranjem naše agencije i obratite nam se s povjerenjem.

Naši agenti:
IRENA PERANIĆ ŠPOLJAR, univ.spec.oecc
091/430 3300
e-mail: kristal@kristalnekretnine.hr

GORAN FILIPOVIĆ
091/2345607
e-mail: goran@kristalnekretnine.hr


Osnovni podaci tvrtke

Naziv:KRISTAL NEKRETNINE d.o.o. Za posredovanje u prometu nekretnina
Skraćeni naziv:KRISTAL NEKRETNINE d.o.o.
Sjedište:ZAGREB, PETROVARADINSKA 3
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa:ZAGREB, 080750217
OIB:08809016901
Transakcijski računi i nazivi banaka:HR3724020061100588910 ERSTE BANKA
Temeljni kapital:20.000,00 KN
Članovi uprave:IRENA PERANIĆ ŠPOLJAR